Logo

Sidder du derhjemme og keder dig, og har du svært ved at finde på noget at lave?
-Hvis ja, så læs med her!

I denne artikel deler vi 10 sjove og anderledes ting man kan lave derhjemme.

Det kan være sundt for krop og sjæl at prøve nye ting, og hvem ved måske finder du din nye yndlings hobby.

1. Læs en god bog

En ting man kan lave derhjemme når man er alene, er at læse en god bog. Det kan være dejligt afstressende at tage en pause fra den travle hverdag ved at sætte sig ned og læse. Har du brug for inspiration til hvilken bog du skal læse har vi på følgende link lavet en liste med spændende bøger til enhver smag.

2. Dyrk yoga

Yoga er fantastisk til at styrke kroppen og rydde hovedet for stress, og så er det super nemt at lave derhjemme. Det eneste du skal bruge er lidt gulvplads og en træningsmåtte.
Hvis du ikke har dyrket yoga før, er det en god idé at starte ud med nogle simple yogaøvelser for nybegyndere. I takt med at du bliver mere smidig og erfaren, kan du udfordre dig selv med lidt mere avancerede yogaøvelser.

3. Lær at strikke

En hobby som er meget populær i disse dage er strikning – og med god grund. Det er en hyggelig aktivitet, hvor man samtidig skaber noget man kan bruge efterfølgende.
Det er relativt nemt at lære at strikke, og der findes tonsvis af hjælpende videoer online. På følgende link kan du se en tutorial til hvordan man kan strikke en karklud.

4. Skriv dagbog

Hvis du ikke allerede skriver dagbog, så er det bare med at komme i gang! Mens man skriver dagbog får man mulighed for at reflektere over hvad man har oplevet. Soenere i livet kan man se i sin dagbog og mindes alle de gode stunder man har haft. De færreste har tid til at skrive dagbog hver dag, og man kan derfor med fordel nøjes med at skrive én gang om måneden. Klik her for at læse om flere gode grunde til at skrive dagbog.

5. Bag en kage

Bagning er for mange forbundet med hygge og afslapning. Hvis det regner udenfor eller man bare er lækkersulteen, så er bagning en oplagt ting man kan lave derhjemme. Biks nogle ingredienser sammen og nyd duften af hjemmebagt kage i hele hjemmet.

6. Bliv god til at tegne

Det er både sjovt og afslappende at tegne, men hvis man vil være god, kræver det at man øver sig og jævnligt holder ens tegnekundskaber ved lige. En af de helt store diller for tiden er at tegne mønstre. I følgende artikel viser vi hvordan man nemt og hurtigt kan lære at tegne flotte mønstre.

7. Start på en ny serie på Netflix eller HBO Nordic

En ting som man kan lave derhjemme, lige meget om man er alene eller sammen med andre, er at starte på en god ny serie. Hvis du er løbet tør for idéer til hvad du skal se har vi her samlet de 10 bedste serier på HBO Nordic og de 10 bedste serier på Netflix.

8. Hold en ølsmagning

Hvis du får venner på besøg, er en ølsmagning en hyggelig og anderledes aktivitet. Køb en masse forskellige specialøl og giv dem karakterer ud fra smag og pris.

9. Lav hjemmelavede smykker

Har du lyst til at være lidt kreativ, kan det at lave hjemmelavede smykker være en rigtig spændende og sjov ting man kan lave derhjemme. Design dine helt egne personlige smykker og vis dem til omverdenen ved at gå med dem. Flere steder online, bliver der solgt billige smykkedele, som kan hjælpe en med at påbegynde denne hobby. 

10. Læg et puslespil

Hvis du har meget tid, så er denne aktivitet glimrende. Det føles fantastisk tilfredsstillende at samle et stort puslespil, og så er det også en god måde rydde hovedet for tanker. Derudover er det altid hyggeligt at mødes omkring et puslespil med familien. 

11. Ring til et familiemedlem eller en ven

Hvis du er en person der normalt kun skriver beskeder, så find telefonen frem, og ring til dine forældre, søster/bror eller en god ven. Du vil opleve, at den ekstra forbindelse vil bringe jer tættere sammen.

Pin It on Pinterest